Судска медицина – Децембарски испитни рок

Поштоване колегинице и колеге,

Потврда испита из судске медицине у Децембарском испитном року (траје од 11. до 15. децембра 2023. године) вршиће се искључиво електронски, попуњавањем упитника на Ретикулуму, у периоду од петка 1. децембра (од 14.00 часова) до уторка 5. децембра (до 7.00 часова) 2023. године.

Упитник је доступан на овом линку.

Накнадна потврда испита неће бити могућа!

 

Прелиминарни термини усмених испита (по данима) биће објављени на сајту Факултета у петак 8. децембра 2023. године. Тачна сатница полагања испита биће објављена на сајту Факултета и огласној табли Института у понедељак 11. децембра, након испитног теста.

Испитни тест одржаће се у понедељак 11. децембра 2023. године у 10.30 часова, у амфитеатру Хистофизиолошког института. На испитни тест обавезно понети попуњену белу пријаву – у горњем десном углу пријаве написати име наставника код којег полажете усмени испит.

 

За припрему теста користи се званични уџбеник из судске медицине. Тест се састоји из 20 питања и доноси 20 поена у укупном формирању оцене. Да би положио, студент мора тачно да одговори на 60% питања (12 питања). Студенти који положе тест стичу право на излазак на усмени део испита. Тест важи само у једном испитном року.

Остале вести из категорије